You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

Nieuwjaarsgeschenkje

In tegenstelling tot andere jaren, besluit ik deze winter toch te blijven door vissen zolang de weersomstandigheden dit toelaten.

Vermits de laatste dagen van 2020 volop werden besteed aan het afwerken van onze nieuwe keuken, waren er maar weinig dagen die me echt de mogelijkheid gaven om ook daadwerkelijk aan het water te vertoeven. Maar in het hoofdje werden al plannen gesmeed om het te gaan proberen op 1 januari 2021. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd besloten om plaats te nemen  op de windkant. Het vertrouwen was niet super groot maar ergens ver weg was er wel wat hoop om een visje te vangen.

De voorbije tijd werd er heel veel geblankt door verschillende vissers. Bij het opstellen van mijn materiaal zag ik tot 2 maal toe een vis uit het water komen op de stek. Dat gaf de burger al wat extra moed.

Snel werd er 1 hengel op de juiste afstand geclipt en op de spot gegooid. De rig was een simpel onderlijntje van een 20cm met een snowman presentatie van een 15mm Giant Squid boilie met bijhorende 12mm pop-up. Los bijvoeren werd er niet gedaan. De hengel kreeg enkel een pva-netje gevuld met hele 12mm en gebroken 15 en 20mm boilies.

Tijdens een babbeltje met Joris werden we plots opgeschrikt door een ratelende slip. Blijkbaar gaf de beetmelder even forfait voor een serenade. Na een korte dril bij de mooie zonsondergang werd er een prachtige spiegel van 9,2kg geland. Wat was ik blij met deze vis en eveneens een mooie start van het jaar.

Toeval of niet, maar juist deze vis staat onder de naam “Happy” gekend in het bestand.

“Happy” New Year and tight Lines.

Frederik


Giant Squid
Nieuwjaarsgeschenkje
  • Delen
Laatste Nieuws

Super Actie

Nieuw Pb voor Leen

Gekke Wintersessie

Nieuwjaarsgeschenkje

Leuke Wintersessie

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.