You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

Back on track

Na een periode waarin het vissen op een lager pitje stond was het half augustus terug tijd om meer uren achter de hengels door te brengen. Het was niet dat er de voorbije weken niet gevist was geweest maar het was eerder een periode waarin vooral het sociale een hoofdrol speelde. Enkele toffe sessies met vrienden en teammakkers.

Er werd gekozen om te starten op een water van om en bij de 25ha. In de afgelopen 2 jaar had ik hier al wel eens een enkel sessietje gevist, maar steeds zonder degelijke voorbereiding.

De 1ste sessie in augustus was nog vooral verkennend, er werd veel aandacht besteed aan het bestuderen van het bodemprofiel en het op zoek gaan naar interessante spots. Uiteindelijk draaide deze sessie op een blank uit maar ik had wel het gevoel dat ik enkele interessante spots gevonden had die me in de toekomst vis zouden opleveren.

Dit bleek al snel te kloppen want de volgende sessie was het al bingo met een mooie dertiger op de mat. Momenteel zijn we enkele sessies verder en heb ik telkens vis kunnen verschalken. Één sessie kwamen er zelfs 4 stuks op de kant waaronder de dertiger uit voorgaande regel die dus al gedubbeld werd. Het is mooi wanneer het plannetje werkt en je beloont wordt met prachtige vangsten.

Als aas maakte ik gebruik van een combinatie van Cruchy Krill en Nutty Nuttz en dit in de verschillende diameters die beschikbaar zijn, namelijk 12, 15, 20 en 24mm.

 

Tight Lines, Frederik


Nutty Nuttz
Back on track
  • Delen
Laatste Nieuws

De Koi Schub

De plas met veel geheimen

Back on track

Jeugdweekend 2021

De Mokka

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.