You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BUMBELLS TEAM MEMBER: Frederik Ceulemans
Frederik Ceulemans

Frederik Ceulemans

Team Bumbells


Leeftijd41Jaren ervaring29

Biografie

Hoi allen, mijn naam is Frederik Ceulemans en 38 jaar oud. Woonachtig te Muizen bij Mechelen.Ik ben gestart met vissen rond mijn 13de levensjaar samen met mijn vader. Het 1ste jaar was dit voornamelijk met de vaste hengel, veel voorns en brasems vangen op voornamelijk maden en hennep.

Mijn vader had in die tijd een werphengel als bijleggertje liggen, hier werd tussendoor eens een karper op gevangen. Ik herinner mij dat het geen grote vissen waren, maar wel prachtig van kleur. Vanaf toen af aan is het karpervirus toegeslagen. Die beginjaren was dit voornamelijk met de aardappel aan de haak ofwel drijvende visserij met de korst. Met de jaren evolueerde heel de visserij naar wat ze heden ten dage is. De wateren die ik door de jaren heen bevist heb zijn: fortwateren, kanalen en uitgebreid gamma afgesloten wateren zoals diepe zandwinningsputten alsook grindplas, wedstrijdvijvers en ondiepere openbare wateren.

 

Verder is het ook steeds leuk om aan de waterkant te vertoeven in het gezelschap van collegavissers en samen een drankje te nuttigen, vangsten en/of herinneringen te delen. Dit staat de laatste jaren toch ook bovenaan mijn lijstje om te kunnen genieten van de visserij.

 

In 2014 heb ik de boilies van Bumbells leren kennen en heb er toen enkele mooie vangsten op gedaan. Sindsdien vis ik er ook regelmatig mee en hebben ze mij nog menig mooie vissen opgeleverd. Mijn voorkeur gaat uit naar de Nutty Nuttz, deze nootachtige boilie is een echte topper.

 

Ik ben dus heel blij dat ik dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team, waarvoor dank aan Joris en Lily.

Statistieken