You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BUMBELLS TEAM MEMBER: Lily Moonen
Lily Moonen

Lily Moonen

Team Bumbells


Leeftijd51Jaren ervaring34

Biografie

Mijn naam is Lily Moonen en ben één van de gelukkige die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Als zaakvoerder van Carp Tackle Shop en mede eigenares van het aasmerk Bumbells heb ik de handen vol met alles wat betrekking heeft tot de Karper-visserij.

In mijn vrije tijd vis ik het liefst op waters met een hoge moeilijkheidsgraad waar het nog echt werken is om een karper te vangen. Het liefst trek ik er op uit met mijn vaste vismaatje Joris Wauters die even fanatiek is en dezelfde inzet en passie deelt. Ook de jaarlijkse trip met een groep vrienden is iets waar ik echt van kan genieten.

Voor mij is vissen veel meer dan een hobby. Op zeer jonge leeftijd was ik al samen met mijn ouders aan de waterkant te vinden. Er werden regelmatige uitstappen met de hele familie naar Nederland gepland om daar dan voorntjes en baarsjes te vangen en te genieten van het buiten zijn. Later veranderde dit en trokken we er vaak met enkele vissende vrienden op uit. Een dagje vissen op de camping of gewoon aan de oevers van "de vaart" vertoeven, we hadden steeds de grootste pret. Op 17 jarige leeftijd werden de eerste hengels gekocht om achter de karpers aan te gaan en zo was de trend gezet. Een hobby werd een passie, een obsessie en uiteindelijk ook mijn werk. Na alle facetten te hebben doorlopen, van het vangen van veel stuks, de drang om steeds groter te vangen en het najagen van die ene target blijft het plezier en de vriendschappen aan de waterkant toch veruit het belangrijkste. We hebben nog steeds de grootste lol en vaak leverd dit de mooiste herinneringen en verhalen op. Het vissen zit in mijn bloed en dit zal nooit anders worden.

Statistieken