You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BUMBELLS TEAM MEMBER: Joris Wauters
Joris Wauters

Joris Wauters

Team Bumbells


Leeftijd41Jaren ervaring34

Biografie

Mijn naam is Joris Wauters, gepassioneerd karpervisser, mede eigenaar van Carp Tackle Shop en Bumbells.

Vissen is bij mij al begonnen op zeer jonge leeftijd. Vanaf mijn 3 jaar werd er al op voorntjes en witvis gevist en dit werd later uitgebreid met roofvissen. Vanaf mijn 8ste werd ik gebeten door het karpervirus en tot op vandaag zo'n 30 jaar later ben ik nog steeds even gepassioneerd door deze hobby.

Heel mijn leven draait om vissen, voor mijn werk, tijdens het werk, na het werk en heel mijn vrije tijd, alles draait om de hengelsport. Vissen is dan ook veel meer dan een hobby alleen.

Het liefst bevis ik kanalen, rivieren en grotere wateren maar ik kan zeker ook genieten van kleinere watertjes. Of dit nu openbaar is of een betaalwater elk van deze wateren hebben hun eigen karakter en moeilijkheidsgraad. Ik houd wel van verschillende aanpakken en technieken. Het is dan ook steeds een uitdaging om overal waar je komt proberen zo veel mogelijk of om juist die ene vis te vangen. Hiervoor moet je vertrouwen hebben in alles wat je doet. Het materiaal en de techniek moeten goed zijn maar wat zeker niet onbelangrijk is, is het "AAS". Op aas moet je kunnen vertrouwen en na jaren testen en kleine veranderingen aan te brengen hebben we ons eigen gamma ontwikkeld en op de markt gebracht. Zo kan ik steeds met 100% vertrouwen aan de waterkant zitten. De zoektocht naar het beste van het beste is een hobby op zich. "Bumbells" is samengesteld uit de hoogste kwaliteit ingrediënten, flavours en toevoegingen en dit maakt ons gamma overal inzetbaar. Of ik nu een instant sessie vis of een voercampagne opzet, Bumbells heeft voor elke visserij wel een geschikte boilie.

Vang ze en misschien tot aan de waterkant,

JORIS

Statistieken